HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2009.10.19. 02:13 czanga

first one in here, but not the first one at all

Nos elkerülhetetlen volt a költözés, mivel ezen az oldalon található előre megírt felületi skinek sokkal addiktívabbak, ezálltal sokkal élménydúsabb lesz a blog olvasása. (késöbb az összes post importálásra kerül)

Erősen produktív napom volt ma. Kezdve a csíkos-színes-szőrös zoknitól (ne is kérdezd), az itthon fellelhető outdoor ruhák kitisztításán át a bécsi út megszervezéséig elég sokmindent elintéztem. Úgy néz ki a héten elég sok rohangálós dolgom lesz, példának okáért iPon-ba be kell ugorjak kapásból két alkalommal az egér problémám miatt. Ezen kívül teret nyer végre az új vinyó beszerzésének projectje, aminek köszönhetően elkezdhetek első körben próbálkozni egy 10.5.8 felrakásával. Nemsokára kijutok Bécsbe is végre, valószínüleg unokaöcsémmel ketten, Nagyi féle support támogatással, ami a teljes út kifizetését jelenti. Egy nagyival nem illik vitatkozni, ha ő ránk akarja költeni e nyugdíja egy részét, akkor ránk fogja, ha a fene fenét eszik is. Igyekszem addig nem eltapsolni a pénzem, mert ha mást nem is valami apple cuccot tuti hozok haza az ottani store-ból. Melegen ajánlom mindenkinek a Mac stuffok használatát, mivel az összes termékük SZINTE kivétel nélkül "life changer app", illetve priceless, és ezeket saját tapasztalatomból csak megerősíteni tudom. Nem véletlen emeltem ki a szinte jelzőt, mivel Tomka tudja a legjobban, hogy engem meggyőzni és kivívni az elismerésem ... hát ... na az már tudomány.

Welcome in my world...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr741459548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása