HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2010.06.06. 13:49 czanga

a hűtő és ami mögötte van...

 Amikor nincs kedved írni, mert sok dolgod van, az viszonylag jó. Nem minden szól ugyebár az "online életről", és ezt kezdtem egyre jobban belátni, és kezd bosszantanai, hogy annyi időt töltök a gép elött. Ma nem leszek egyálltalán elérhető szerintem, kikapcsolo és kikapcsolódok kicsit.

Mindkezőzben az új hűtőnkben már szépen hül a tzatziki, és az egyben sült és fűszerezett krumpli, illetve a gyros fűszeres sülthús de erről késöbb. Szépen összeérnek az ízek. :)

Nem mondom, hogy minden nap, minden perce kihasznált, de mondhatni sok olyan pillanat van, amik jól, és hasznosan telnek.

Hogyha jól emlékszem két nappal az utolsó green zone nap után volt egy forgalmi vizsgám ami meg is lett, így aztán már csak az elsősegély nyújtási vizsgám van hátra, amitől nem tartok (szerkesztő: MOST MÉG... XD ), aztán pedig a bürokrácia útvesztője után a zsebemben lesz a saját jogosítványom. Jó érzés, bár még nagyon nem élem át. Vagyis nem érzem át, hogy milyen lesz mikor a kezemben lesz az a kis műanyag lapocska, amiért sokat dolgoztam. Sajna meló továbbra sincs. Próbálnék itthon dolgozni, de nem tudok, mert nincs mit. A műhelyem készvan mondhatni, bár "apró simítások" mindig lesznek, mert ahogy öcsém is megmondta, és  még sokan mások. Elégedett bringás nincs. :) Ma pl egy kis rendet fogok eszközölni a "főzőcskézés" után, meg megcsinálom keresztapám bicóját. Legalább lefoglallom magam, hamár már nincs is.

Basszus eszembe volt egy rakás dolog, de nemsok minden jut eszembe  most, hogy vésem ezeket a sorokat.

Tegnap megérkezett a hűtőnk. INOX kivitelű Ariston-ról van szó. Felül fagyasztós, A+ -os, 346L hűtő, és 86L fagyasztói űrtartalom. Preiceless a cucc, és gigantikusan nagy. Rendesen ki is fogjuk tudni használni az biztos. Már most tele van minden jóval. :) Holnap is jó nap lesz, bemutatják az új iPhone-t, illetve még remélhetőleg sok más nyalánkságot az Apple-től. Egyszóval Tomkával együtt este 7kor mi úgy eltűnünk 1 órára mint a kámfor, és ezerrel nézzük majd az online közvetítést.

Akármennyire is próbálok amúgy leszakadni a számítógépről, nagyon nehéz. Mostpedig inkább megyek is hasznossá teszem magamat...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr832060416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása