HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2009.10.31. 14:26 czanga

írj blogot

Tomka, ezúton felszólítlak blog írására több dolog miatt is. Sorolom. :)

 

Vannak olyan dolgok, amikről nem beszélsz, vagy nem jut eszedbe. Persze van amiről nem is szeretnél, azokat az ember ide sem írja le, de jópofa dolog, és jó érzés minden baromságot leírni, amikről kiderülnek persze késöbb, nem is baromságok. Másfelől ez egy nagyonjó kommunikációs rendszer, amit ha akarod nemcsak kizárólag pl én olvasnék, hanem akinek mondod, hogy ez a blog van. Most ne gyere azzal, hogy hú de wordpress, meg hamár csinálsz akkor jót, bla bla bla, ez nem szépségverseny. :)

Ne szabadkozz, próbáld ki, mert igenis jó dolog. Minden apróságot le tudsz írni, és én szívesen olvasnám, mivel legalább tudom mi van veled, mint ahogy innen megtudod te is az infókat, és nem utolsó sorban első kézből, tőlem. :)

első körben leírhatod a classic-ról szerzett infókat/tapasztalatokat pl. :) Leírhatod az összes sulis dolgot, amik felbasznak, a csajos dolgokat, exeket, barátom baromságait, vagy éppen bármit ami jó dolog.

Kezd el slríblni szerintem valahova. Nekem, és sok embernek bevállt, szerintem neked is jót tenni, megaztán nem lenne az, hogyha mesélsz valamit, nem tudom kötni a storyt sehova, mert ugye itt olvasom a sok-sok feed-et. :) Egyenesen tőled. Plussz, itt minden kis apróság is megjelenik, ezt első kézből tapasztalom. Akár napi szinten 20 perced még neked is akad, hogy leírd az aznapi dolgokat, vagy akármi mást, ami épp eszedbe jut.

This is my advice 4 U. 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr191488904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása