HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2011.05.18. 14:44 czanga

inter(netto)

Végre valahára lakhelyemre is beköltözött a 3 betűs megváltó, a UPC, és akkora lendülettel érkezett, hogy a Fibernet-et gigantikus seggberúgással állította Föld körüli pályára.

Erre már óriási szükség volt (felvásárolták a komplett céget), mivel a szolgáltatásuk színvonala a bányász béka segge alatt volt az elmúlt 7 évben.

Lecserélték a kábelezést az utcákban, a végelosztókat, és minden egyebet, és átvették a komplett szolgáltatást. Idéntől az emberek végre minőségi szolgáltatást kaphatnak, fele!!! áron.

 

A sávszélességem növekedésével együtt járó, megdöbbentő érzést pedig a következő példákon keresztül ismertetném:

1, enternet 4mbps-os csomag:

Hans, a német favágók egyesületének, illetveszakszervezetének elismert és oszlopos tagja, szokásos reggelét elkezdve megreggelizik, megélezi szép lassan a baltáját, felölti a kockás inget, és a kantáros nadrágot, felül az ezer éves, kicsi, 4 kerekű traktorjára, és elbrümmög a munkahelyére, azaz a közeli Normand fenyő erdőbe.

Hans leszáll, majd miután a tenyerébe köpött, össze dörzsöli őket, felkapja a baltáját, és nekiáll kivágni napjának első fáját, amit majd késöbb a traktorkával vontat haza...

2, UPC 15mbps-os csomag:

Hans egyik reggel arra eszmél fel, hogy a lotto sorsoláson az ő számait húzzák ki. Nyertesünk a következő napon már megvásárolja az új gépeket, amikkel azonnal elkezdi a kitermelést!

Az erdőbe már ki se fárad, az ő álltala alkalmazott munkások mennek ki, és nem szaroznak, ami azt illeti. A komplett, kifejlett fát fogják, és fentről egy bazinagy szecskázógépet daruk segítségével rápattintanak, ami a földig szecskázza a fát, aminek darabjai rögtön a teherutó platójára kerülnek.

 

Kb ilyen a sebesség növekedés érzete, arról nem beszélve, hogy miközben böngészgetek, és ezen sorokat írom, a gép épp az egyik kedvenc sorozatom teljes 3. , 4. évadát rántja le a netről, 1,8 megával.

A csavar pedig ott van, hogy elgondolkodtam a 15-ről 30 megás netre való váltásban. :)

Hamár lúd... legyen tollas!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr902913915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása