HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2010.07.17. 16:18 czanga

Summer

Ebben a nyárban semmi extra sincs igazából. Vagyis lehetne, ha bizonyos dolgok elöbb történtek volna meg, vagy más dolgok történnének, illetve ehhez még hozzájönne egy barátnő is. :) Nem ártana na. 

A bringázás óta nemsok értelmes dolog történt. Remélhetőleg alakul a vállalkozás, meglátjuk mi lesz ebből. Nemsokára megyek fogorvoshoz, ahol bizonyos okok miatt visszatérő vendég leszek. Ezután továbbra is a félelmemmel közködve jönnek más dolgok is amiken túl kell essek, nincs mese. Már nem akarok gondolkodni ezeken, nem akarok félni dolgoktól. Csak elmenni, csinálni, végigjárni ezt az utat. Ezért fogok bőrgyógyászatra is elmenni a kopaszodás miatt, ami remélhetőleg visszafordítható még... Ezeket a dolgokat elcsesztem, mint ahogy sokminden mást is. :)

Viszont ideje szembe nézni dolgokkal, feláálni, megmarkolni a tőkeimet, és elébe menni a gondoknak. Most könnyen beszélek persze. Két nap múlva pedig benyugtatózva megyek majd a fogászhoz, hogy ne ájuljak el a beavatkozás során, vagyis inkább utána.

A félelem sosem megmagyarázható. LEgtöbbször magától a félelemtől félünk. Az információ hiány az ami erre késztet minket. Ilyesztő, megtudni hol mi várhat az emberre, de a puszta tények talán könnyebben feldolgozhatóbbá teszik azt ami ránk vár.

Mondjuk a fogfúzás kimenetelének tudatában ez nem igaz, jobb ha nem tudom mi történik azokban a pillanatokban.

Igazából a félelmeimmel kapcsolatban nem tudom mi a jó.

 

Más téma. De ez majd a következő postban.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr722157461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása