HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2009.12.20. 01:22 czanga

mekkora este volt!!!

Iszonyat nagy este volt. Most írok inkább, mert még friss az élmény, meg a pia is bennem!!! :D Tengermély tiszteletem a jelen lévőknek! Még ilyet! :) 

Közben hazaesvén még félig pityókásan az iPod Shuffle műtéte is megvolt. Jelentem a beteg jól viselte a műtétet, és teljesen fel fog épülni. :)

... Hamár így a kezem közé került egy még számomra ismeretlen apple termék , akkor írok is egy gyors tesztet. Van létjogosultsága a picúrnak. Több szempontból is. Egyrészt kompakt, ami a mai világban mindennel szemben alap követelmény. A borítása straparíró alumínium. Ez szintén csak pozitívum. Alapjáron kellemes hangzás, ami egy jó fülessel kiegészítve garantáltan jó élményt nyújt. Szép. Ez persze szubjektív dolog, de számomra az apple féle minimalista dizájn mindig is tetszett, és itt is erősen megjenelik. Az aksi teljesítményéről sajnos nem tudok érdemben nyilatkozni, de annyit elmondhatok, hogy biztosan hibátlan, mivel egyik apple termékben található aksi sem volt rossz soha. :)

Számomra mindig is hihetetlen volt, hogy az Apple mennyire figyel a vásárlóira, és mennyire tudja, illetve ismeri azok igényeit. Elég ha a szóban forgó iPod-ot megnézzük. Alu borítás, klipsz a hátán,  szép nagy gombok. Egyértelműen zenehallgatásra termett minden szempontból. Semmi sallang. Felesleges is volna, hiszen ennek nem az a célja. Egész egyszerűen ezt használni kell, és semmi több. :) Fontosabbnak tartotta Johnny Ive (az apple dizájnere) a funkcionalitást, mint a sallangot, így született meg a shuffle, ami véleményem szerint egy mérhetetlenül költséghatékony, fenomenális, és praktikus kütyü.

Bogi, használt egészséggel. :)

 

Think different - Apple

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr361610186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása