HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2010.02.22. 10:41 czanga

jó reggelt

A tegnap estét szívesen megismételném. Legközelebb 4-en megyünk valahova, úgy az igazi. :) Hihetetlen fáradtan dőltem be tegnap az ágyba fél 1kor. Nem tudom, de valahogy leszívott ez a pár pörgős nap. Jó volt nagyon, bár tudnék még "ünnepelni". Vagyis nem ünnepelni, hanem kimozdulni itthonról. Jó volt a társaság nagyon, bár 1 ember mostanság érdekesen viszonyul másokhoz, de miután hazament változtak a dolgok.

Hölgyeim, ezúton jelzem, hogy na akkor már most lehet agyalni, hogy (hamar) mikor találkozunk legközelebb naa! Komolyan!

Ma befejezem szépen a káosztalanítást, bár még alig vagyok magamnál. Fél órája kelltem ki az ágyból, szerintem ez nem vészes kelési idő. Remélem, hogy igaza van anyunak, és márciusban kezdek majd az új melóhelyen, mert szerinte így lesz, hogy ne legyen tört hónap. Nagyon remélem, hogy igaza van.

Szeretnék még itthon maradni még egy kicsit na. :S

Most megyek, elkezdem felszerelni az ajtókat a szekrényre, mert az még hátra van, aztán a cuccok elpakolása, és egy takarítás is. Apropó akit érdekel, hogy néz ki a szekrény, belinkelem:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20093060 

késöbb írok még.

 

welcome to my world

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr41780334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása