HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2010.08.25. 02:53 czanga

Everwood - Ephram esszéje

 Gondoltam megkeresem és bemásolom azt amit videoként linkeltem az előző postban. Így talán érthetőbb lesz sokminden.

"Minél több dolog változik, annál több marad ugyan az.

Nem tudom ki volt az aki először mondta ezt, talán Shakespeare vagy talán Sting, de ebben a  percben ez az a mondat, ami megmagyarázza a legnagyobb hibámat. Képtelen vagyok megváltozni. Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel, minnél többet tudok meg az emberekről, annál jobban észreveszem, hogy mindenkinek van hibája. Nem akarok megváltozni, ameddig csak lehet ilyen akarok maradni. Ettől jobban érzem magam, mert ha szenvedsz valamitől, legalább ismerős a fájdalom.

Ha rászánod magad a változásra, mindig valami véletlen történik. 
Ki tudja milyen fájdalmak várnak rád odakinn, lehet hogy ennél sokkal rosszabbak. Jobb neked a régi állapot, válaszd a járt utat, az nem lehet olyan rossz, nem követhetsz el hibákat, nem vagy drogfüggő, nem öltél meg senkit, kivéve magadat..
Amikor megváltozunk, a változás nem olyan mint egy földrengés vagy egy robbanás, pedig hirtelen más emberek leszünk. Azt hiszem ha  változás észrevétlen, a legtöbben fel sem figyelnek rá, ha csak nem néznek nagyon közelről. Hála istennek ezt soha nem teszik.
Te viszont észreveszed, saját magadban fedezed fel a  változást és reméled, hogy jól érzed, mert ez az a személy aki örökre leszel, akin már nem kell változtatni.."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr352245429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása