HTML

Bréking Nyúz

"A fejemből kipattanó szövevényes gondolat szálak informatív virtuális kivetülése." Avagy vegyes felvágott, de nem Tesco-s minőségben.

Friss topikok

  • Handras: na akkor szedd ki az ujjaidat a keresztbetevesbol :) (2011.08.26. 18:03) Állásinterjú
  • czanga: @...bogika...: Hallottam hírét. :) Én is már csak szakadok ezen. ;) :) Mondanám, hogy részvétem, ... (2011.07.18. 21:57) Köszönet
  • czanga: @TonTomika: Egyedül a nagy sajtos pogácsa nem volt túl jó, abból kivételesen tudok jobbat. :) Visz... (2011.02.27. 14:57) Pékség
  • czanga: @Poenix: Apropó: a "teccik" rosszabb helyeken is tetszik. Ne legyél idióta picsa. (2010.05.18. 23:49) today
  • ...bogika...: nah akk kapd össze magad,m a 7en találkozunk...;) (2010.01.18. 21:05) depis egy nap

Linkblog

2010.11.04. 16:33 czanga

Interaktivitás

Felvetődött bennem egy kérdés, amely eléggé érint mindenkit aki olvassa a blogom.

Kezdjük azzal, hogy blogolásnak, mint olyannak sokkal interaktívabbnak kellene lennie, azaz hiányolom a nagyobb olvasó közönséget, a hosszú kommenteket tőlük, vagy akár társszerzői munkákat, bármilyen témát boncolgasson is.

Érdekel hányan vagytok, mit gondoltok. Az is érdekelne, hogy ti mit szeretnétek, miről írjak, mit említsek meg, minek van értelme, és mit hanyagoljak. Érdekel, hogy mások cikkeznének e itt, és még sorolhatnám ezeket a dolgokat.

Én hozzávetőlegesen maximum 6-8 emberről tudok aki olvassa a blogom, ami nem sok, de nem is kevés. A nullánál mindenképpen több. Kihangsúlyoznám, hogy nem miattuk van ez, csak eltűnt az egész varázsa. Olyan mintha csak magamnak írkálnék, de ennyi erőfel diktafonba is felmondhatnám a gondolataim.

Emiatt gondolkodtam el két megoldáson:

Az egyik, hogy bezár a bazár véglegesen. Újabb formában nem jelennék meg, mivel semmi értelme nem lenne mégegy teljesen ismeretlen blogba belevágni.

A másik, hogy megvárom ki mit mond, és azok alapján megpróbálok valamit kitalálni az ügy érdekében. 

 

Értsétek meg, egy sokkal színesebb, teljesebb blogot szeretnék, amelyet ti, mint olvasok is élveznétek. Tartalmilag is jobbat szeretnék.

jelenleg itt tartunk... :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lyrik.blog.hu/api/trackback/id/tr532423466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása